Thursday, August 13, 2015

Ocena: ANAYA Lotus suho olje za obraz in telo :)


Pozdravljeni! Danes sem za vas pripravila oceno še enega super izdelka znamke Anaya, ki sem ga testirala v preteklih mesecih. Gre za LOTUS suho olje za obraz in telo, ki je primeren za vse tipe kože, še zlasti pa je priporočljiv za nego suhe in občutljive kože. :)

Kaj o izdelku pravijo na spletni strani - Olje pomaga ohranjati vitko postavo. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti, jo ohranja mehko ter gladko. Redna uporaba olja izboljša obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje.Priporoča se ga za dnevno nego kože po kopanju in sočenju in kot hranljivo podlago v kombinaciji z drugimi Anaya kremami.

Embalaža, cena - Embalaža je enostvana in uporabna, kovinska z belo plastično pumpico. Praktično za uporabo in res super, da se olje ne packa po celi embalaži. Cena je 17,39 evra za 150 ml.

Izdelek se priporoča  za anticelulitno nego, nego kože po kopanju, sproščujočo kopel po napornem dnevu (nekaj ml dodamo topli vodi za kopel), nego dojenčkov in otrok, preventivno pred poškodbami kože - strijami, (primerno za bodoče mamice v času nosečnosti in po njej), idealno v kombinaciji z Vitanaya kremo za telo, nego kože po sončenju, čiščenje kože na obrazu, masažo obraza in telesa.

Navodila za uporabo - olje nanesemo na očiščeno kožo na obrazu in/ali po telesu. Lahko ga uporabljamo samostojno ali kot hranljivo podlago izbrani ANAYA kremi. Če želite olje uporabiti kot hranljivo podlago, ga uporabljate tako, da nekaj kapljic nanesemo na očiščeno kožo obraza in vratu, počakamo, da se popolnoma vpije ter nato nanesemo želeno kremo. Takšen način se priporoča zlasti za tiste, ki imate suho kožo. Olje lahko nanesemo tudi po celem telesu po tuširanju ali sončenju.

Na strani so tudi zapisali opozorilo, za vse tiste, ki imate zelo poškodovano kožo, saj lahko pride do reakcije. Občutimo jo lahko kot rdečico, oteklino ali topel do pekoč občutek na koži, ki ob redni uporabi postopoma izgine.


Izdelek se ponaša tudi z sestavinami naravnega izvora, kot so sončnično olje, mandljevo olje, olivno olje, jojoba olje, phytosqualane iz oliv, naravni bisobolol, eterično olje lotusa, EMX ceramic kroglica.

Moja izkušnja - olje ima čudovit rožnat vonj po lotusih in ga z veseljem uporabljam kadarkoli in po celem telesu. Poskusila sem ga tudi že kot kopel, naredila pa sem tako kot so priporočali na strani - nekaj kapljic in se je olje res lepo zmešalo s toplo vodo in nežno odišavilo ter negovalo kožo. Olje je super za masažo telesa ter tudi obraza, najpogosteje pa ga uporabljam za nego nog. Všeč mi je dozirni mehanizem, ki omogoča, da si doziram toliko izdelka kot ga potrebujem, brez da bi preveč polila ven ali zamastila flaško. Nanaša se hitro in enostavno, ni preveč mastno in se res lepo vpije v kožo. Veliko sem ga nanašala na stegna, kjer sem opazila, da mi je olje z redno uporabo v kombinaciji z Anaya Vitanaya kremo učvrstilo kožo, ter pripomoglo k zmanjšani opaznosti celulita. Predvsem pa mi olje super nahrani kožo, ki je sedaj v poletnih mesecih bolj izpostavljena soncu ter rednemu britju. Kožo olje ne draži ampak jo lepo pomiri in navlaži. Olje se res hitro vpije v kožo, predvsem na nogah, na obrazu rabi malce dlje kar mi je zelo všeč saj ga navadno nanašam zvečer pred spanjem. Trenutno sem ravno na dopustu in olje nanašam na celo telo po sončenju ter kopanju in mi kožo res super navlaži, pomiri ter jo lepo odišavi. Osebno se mi zdi tole eno izmed najboljših olj, ki sem jih do sedaj poskusila. Ne povzroča nobenih iritacij, niti mozoljčkov po obrazu. Olje tudi pripomore k preventivni negi proti strijam, trenutno še nisem opazila, da bi med časom uporabe nastala kakšna nova strijam, tako da menim, da tudi ta izdelek pripomore k preprečevanju. Nisem ga še poskusila za čiščenje obraza, vendar nameravam, takoj ko porabim L'Occitanovo olje za čiščenje obraza.

Ter še seznam vseh sestavin:
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*,
OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, SQUALANE*, AROMA (LOTUS), BISABOLOL*, TOCOPHEROL** ASCORBYL PALMITATE.
*Sestavine rastlinskega izvora; **vitamin E.
Olje vsebuje EM X ceramic kroglico.


Ste že poskusili kakšno olje znamke Anaya? Sama sem že dva, Lotus ter Kristall, oba sta super :)

Najlepša hvala ANAYA Pametna kozmetika za ta super izdelek! Upam, da vam je bila ocena v pomoč!

Love, UniqaPoly

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)