Monday, November 9, 2015

Preview: Essence - Winter? Winderful! LE


Punce, zunaj je mraz! Z novo trend kolekcijo “winter? wonderfull!”, essence ogreje srca vseh navdušenk nad zimo. Ampak tudi največje nasprotnice nizkih temperatur bodo v kolekciji zagotove našle veliko izdelkov, ki jim bodo polepšali mrzel čas leta. Ledeni zimski odtenki kot so bela, modra in ledeno siva ter topli nudi toni, se združujejo v čudovito barvno shemo. Kul zimski izdelki vključujejo štiri lake za nohte z različnimi učinki kot so “zamrznjen” ali “kristalen”, olje za ustnice s prefinjeno barvno razpršenostjo v svetlem ali močnem pink odtenku. Balzam za roke in mini žepno ogrevalo v obliki ledenega kristala poskrbita, da so roke negovane in tople. Dobrodošli v zimsko pravljico… z essence!

essence winter? wonderful! – svinčnik za oči
Zunaj in noter. Svinčnik za oči v ledeno belem in zamrznjenem roza odtenku lahko uporabiš kot svinčnik za oči ali kot črtalo za “waterline” črto. Za svetle, sijoče poudarke. Na voljo v 01 cold as eyes in 02 eye candy. 



essence winter? wonderful! – rdečilo za lica
Obarvana lička! Tribarvno rdečilo za lička nudi polti svež dotik barve – tudi pozimi! Pink, marelični in nude odtenki se čudovito zabrišejo in odtis ledenih kristalov spominja na posebne trenutke na snegu. Na voljo v 01 winter kissed cheeks. 

essence winter? wonderful! – senčilo za oči v paleti
Mrzlo sreča vroče! Senčilo za oči v paleti v petih barvah beli, sivi, pink, svetlo in temno rjavi s sijočim in mat efektom ustvari veliko različnih stilov. Čudovito okrašena embalaža s snežinkami in ledenimi krstali je prava paša za oči. Na voljo v 01 All ice on me.


essence winter? wonderful! – olje za ustnice
Obarvana ljubezen. Olja za ustnice so sedaj zelo popularna – z dragocenimi sestavinami negujejo ustnice in jih naredijo čudovito mehke. Zaradi efekta črnila imajo ustnice še svetel ali temen dotik roza barve. Na voljo v 01 if kisses were snowflakes… in 02 ...I'd send you a blizzard. 

essence winter? wonderful! – balzam za ustnice
Kristalna nega! Brezbarvni balzam za ustnice s sjočimi delci omogoča bleščeč zaključek in mehke ustnice. Z videzom, ki spominja na zmrznjen led, balzam pričara zimsko vzdušje. Na voljo v 01 the eternal ice

essence winter? wonderful! – balzam za roke
Nega za mrzle dni! Roke pozimi potrebujejo veliko nege. Balzam za roke jim nudi vlago, da so mehke – tudi ko so temperature zelo nizke. Na voljo v 01 you melt my heart. 

essence winter? wonderful! – lak za nohte
Kul plast! Štiri barve, štirje efekti. Bel odtenek z “zamrznjenim” efektom, srednje mat moder, ledeno siv in roza s “kristalnim” zaključkom spremenijo nohte v pravo umetnino. Na voljo v 01 the frosted, 02 the semi matt, 03 the iced in 04 the crystallized.

essence winter? wonderful! – nad lak
Ledeni premaz. Nad lak z bleščicami ustvari razburljiv leden stil na nohtih. Preprosto nanesi preko barvnega laka za nohte in dobila boš sijoč, zamrznjen look, ki spominja na ledeno ploskev. Na voljo v
01 a winter's tale. 


essence winter? wonderful! – gumica za lase
Zimski občutek! S puhastimi gumicami z umetnim krznom v beli in marelični barvi bo vsak čop ljubko izgledal. Na voljo v 01 it's so fluffy!!!!. 


essence winter? wonderful! – osvetljevalec
Nežno bleščanje. Osvetljevalec združuje svetlo marelične, pink in lila odtenke, ki pričarajo prefinjene sijoče pigmente na obraz, da čudovito zasije. Površina teksture je okrašena s čudovitimi ledenimi kristali. Na voljo v 01 you melt my heart. 

essence winter? wonderful! – dvojni čopič za senčilo

Dvojni čopič za senčilo je idealno orodje za kul naličene oči. En konec  ima tanke ščetine, drugi pa aplikator v gobici: na ta način lahko senčila zlahka nanašaš in zabrišeš. Na voljo v 01 winter’s tale


essence winter? wonderful! – blazinica za segrevanje
Segrej se! Poslovi se od mrzlih rok. Tople blazinice za ponovo uporabo
z ljubkim motivom ledenih kristalov spolzijo v vsak žep in z aktivacijo segrejejo roke. Na voljo v 01 hold me safe and warm. 




Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

2 comments:

  1. Ma bolj, ko jo gledam, bolj mi je všeč.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, enako :P Tako nas prepričajo, da si želimo še več kozmetike :P Če je pa tako lušna embalaža :P

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)