Wednesday, July 13, 2016

SKIN BLOSSOM razvajanje dlani - Organska krema za roke ;)



Pozdravljeni! Kako se razvajate v poletnih mesecih? Z veliko vode, sladoleda ter vlažilnih izdelkov? Upam, da so negovalnih izdelkov deležne tudi vaše roke, ki so tako kot v hladnejših mesecih vedno izpostavljene in delavne. Poleg balzamov za ustnice obožujem odlične kreme za roke, zato vam danes predstavljam Skin Blossom Caring hand cream/ Organsko kremo za roke


Embalaža je tipična za Skin Blossom izdelke, oceno tonika ter čistilnega gela si lahko ogledate tukaj! Temno zelena tubica, ki vsebuje 75 ml izdelka. Po odprtju je izdelek primeren za uporabo še 6 mesecev, morda tudi več, ampak bom sama kremo porabila že prej! Cena izdelka je 9,87 evra.

Gre za ekološko kremo za roke, ki se res hitro vpije. Kožo lepo neguje, navlaži, omehča in zaščiti. Odlikuje jo mešanica  kakavovega masla in  avokadovega olja, ki je odlična v boju proti suhi koži. Dodatno obnovitveno moč ima zaradi karitejevega masla! Krema je rahlo odišavljena s krvomočnico ali  geranijo (latinsko - Pelargonium graveolens), ki je znana po tem, da poživlja, njeno  eterično olje pa tudi pomaga uravnavati procese v telesu. 

Zakaj se mi je krema tako zelo priljubila? Kot redna uporabnica krem za roke, mi veliko pomeni, če je le ta čim bolj naravna, saj le tako vem, kaj dejansko nanašam na sebe in kaj bo pristalo v mojem telesu. Skin Blossom linija se res trudi biti čim bolj naravna po čim bolj dostopni ceni, krema za roke pa se lahko pohvali z  87%  ekoloških sestavin. Ti procenti predstavljajo celotno sestavo bio kreme,  ne le dela naravnih sestavin, kot je to ponavadi pri ostalih certifikatih.  Prav tako je potrjena s strani Soil Association ter  potrjena kot veganski izdelek pri Vegan Society. Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Predvsem jo obožujem ker deluje, pomaga moji koži in tudi obnohtni kožici, da se ta hitreje celi in manj poka. Lepo diši, se hitro vpija (ne pušča mastnih rok) in vseeno je ni potrebno nanašati v debelih slojih za željeni učinek (s tem jo tudi malo prihranim in mi ena tuba zdrži dlje, kot pri ostalih kremah). Ter seveda  je ekološko certificirana, veganska, ni testirana na živalih, brez GSO, brez parabenov ter drugih težkih sestavin. En kup razlogov, zakaj jo redno in z veseljem uporabljam! Je tudi moja redna spremljevalka, vedno v torbici. :P



Sestavine: 
Voda (aqua), maslo iz semen kakavovca (Theobroma Cacao)*, karitejevo maslo (Butyrospermum Parkii)*, gliceril stearat SE, izopropil myristate, stearinska kislina, avokadovo olje (Persea Gratissima)*, mandljevo olje (Prunus Amygdalus Dulcis)*, glicerin**, benzil alkohol, sok v prahu iz listov aloe vere (Aloe Barbadensis)*, cvetno olje geranije (Pelargonium graveolens)*, parfum (iz ekoloških eteričnih olj)*, tokoferol, natrijev benzoat, dehidroocetna kislina. (*Certificirano ekološko, **Organsko pridobljeno)


Več o kremi si lahko preberete tudi na spletni strani Skin Blossom :) Ter tudi na strani Herbas

Upam, da vam je bila kratka ocena v pomoč! 

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelek sem prejela v test. Ocena in mnenje o izdelku sta osnovana na lastni izkušnji z izdelkom.

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)